Neem contact met ons op!

Meer weten over onze Minecraft servers, een offerte opvragen, advies of een technische vraag? Neem via het onderstaande formulier gerust contact met ons op!

Overige informatie

Kamer van koophandel nummer

24315754

BTW nummer

NL8155.65.872.B01

Verzend- en leveringsbeleid

Nadat de bestelling is geplaatst zullen wij de server klaar zetten en zal je binnen 24 uur (op werkdagen) een mail van ons ontvangen met daarin de inloggegevens van jouw serverpaneel.

Opzeggen abonnement

Wanneer je een Minecraft server wilt opzeggen kan je dat doen via het klantenpaneel op triple.nl. Je gebruikersnaam is het emailadres wat bij ons bekend is.

Heb je hier nog geen inloggegevens voor? Neem dan contact met ons op! Wij zullen je dan een mail sturen met de inloggegevens van ons klantenpaneel.

Updaten Minecraft versie

Stap 1: Maak een back-up van je huidige Minecraft-server

Voordat je begint met het updaten van de Minecraft-versie, is het belangrijk om een back-up van je huidige server te maken om eventueel gegevensverlies te voorkomen. Dit kan je doen door de bestanden van de server te downloaden naar je computer of door te gaan naar het tabblad ‘Backups’

Stap 2: Download de nieuwe Minecraft-server versie

Ga naar de officiële Minecraft-website en download de nieuwste versie van de Minecraft-server. Zorg ervoor dat je de versie downloadt die compatibel is met de versie van de Minecraft-client die je gebruikt.

Stap 3: Hernoem de oude JAR file

Om te voorkomen dat er conflicten ontstaan tussen de oude en de nieuwe serverbestanden, moet je de oude JAR file hernoemen naar bijvoorbeeld ‘server_old.jar’. Op deze manier kan je altijd teruggaan naar de oude serverbestanden als er iets misgaat.

Stap 4: Upload de nieuwe Minecraft-server versie

Upload de gedownloade Minecraft-server versie naar de server via de filemanager onder het tabblad ‘Files’. Je kan de JAR file slepen naar de filemanager om hem te uploaden.

Stap 5: Start de nieuwe Minecraft-server versie

Start de nieuwe Minecraft-server versie door onder het tabblad ‘Console’ te klikken op ‘Start’.

En dat is het! Je hebt nu succesvol je Minecraft-server bijgewerkt naar de nieuwste versie.